Of

Extra functies met Klantdossier

Klantdossier is een uitbreiding van Adviesbox. De extra functionaliteit is gericht op het gemakkelijk opbouwen van het klantdossier. Denk hierbij aan het bijhouden van een uitgebreide administratie en het toevoegen van taken en notities. Daarnaast krijgt u toegang tot de online inventarisatie en het online klantprofiel waarmee u online kunt samenwerken met uw klant.

Portefeuillebeheer

De module Klantdossier maakt het beheren van uw portefeuille makkelijker. Door de verschillende overzichten heeft u altijd een duidelijk beeld van de huidige situatie. De portefeuillemeldingen waarschuwen u zelfs wanneer uw aandacht nodig is. Met de mogelijkheid om documenten aan een dossier te koppelen bouwt u gaandeweg direct het klantdossier op.

Online inventariseren & brondata

Met een online omgeving in uw eigen huisstijl krijgt uw klant de mogelijkheid zelf zijn gegevens in te voeren. Met de extra module Brondata kan de klant zijn gegevens ophalen bij verschillende overheidsinstanties. Dit alles verloopt via een beveiligde verbinding. De gegevens worden tijdens het proces slechts tijdelijk op een afgeschermde locatie opgeslagen waardoor de privacy van uw klant gewaarborgd blijft.

Functionaliteit

 

Navigeer slider naar links
Online inventarisatie en klantprofiel
Alt hover tekstje..

Na het uitnodigen van uw klant krijgt deze toegang tot een online omgeving. Uw klant kan zelf online de inventarisatie en klantprofiel invullen
Navigeer slider naar links

Documenten koppelen

De Wft verplicht u een uitgebreide documentatie bij te houden van het gehele adviestraject. De AFM refereert hierbij aan het klantdossier. Onze aanvullende module 'Klantdossier' helpt u bij het samenstellen van deze documentatie. Iedere klant krijgt automatisch een klantmap waar documenten en correspondentie in kunnen worden opgeslagen. Deze map is direct vanuit Adviesbox te benaderen en te beheren.

Taken en notities

Voeg taken en notities toe aan de dossiers van uw klanten. Hiermee kunt u bijhouden welke documenten u nog verwacht of welke aanvragen u uit heeft staan.

Productoverzicht

In het productoverzicht staan alle lopende producten van uw klant. Ook ziet u meteen of u de bemiddeling van dit product heeft verricht. Vanaf hier kunnen ook direct wijzigingen worden doorgevoerd.

Prijzen
 
 
Eerste gebruiker
Adviesbox
€140,-/ Maand  Exclusief btw
+Klantdossier
€38,-/ Maand  Exclusief btw
|
+ — Brondata
€25,-/ Maand  Exclusief btw
Extra gebruiker
Adviesbox
€85,-/ Maand  Exclusief btw
+Klantdossier
€26,-/ Maand  Exclusief btw
|
+ — Brondata
€25,-/ Maand  Exclusief btw