Of15-03-2023 - Persoonlijke uitnodiging Adviesbox on Tour

Graag nodig ik je hierbij persoonlijk uit om als belangrijke relatie van ons aanwezig te zijn op onze Adviesbox on TOUR in mei op verschillende locaties in het land. Tijdens deze tour laten we je graag kennismaken met o.a. het nieuwe Adviesbox Online.

Aanmelden voor Adviesbox on Tour

 

 We laten je daar zien:

· Het nieuwe Adviesbox Online, ontwikkeld met de meest geavanceerde technologie in de markt

· Wat dit voor jou betekent en wanneer je het kunt gebruiken

· De nieuwste en meest uitgebreide functionaliteit om je klantcontact te optimaliseren met een complete klantjourney

· Visie op de toekomst en als onderdeel van DIAS Group

Kortom, hoe je het meeste uit jouw adviessoftware haalt en jouw toekomst verzekert met de juiste software. Tijdens de sessies is er genoeg gelegenheid voor het stellen van vragen en het ontmoeten van gelijkgestemde ondernemers. Dit wil je niet missen! Het aantal plekken is beperkt tot 50 per locatie, dus schrijf je snel in. We kijken er naar uit je op onze tour te zien. Graag tot binnenkort!

 

Met vriendelijke groet,

Leon van Vliet Directeur14-03-2023 - Adviesbox: van snelle voortgang naar exponentiele groei

Van onpremise naar cloud, van cloud naar platform


Leon van Vliet is de directeur van Adviesbox, het bedrijf achter de meest gebruikte hypotheeksoftware van Nederland. Sinds de overname van deze marktleider door de DIAS Group hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan. Het omzetten van de oude applicatie naar een cloudoplossing is in een stroomversnelling gekomen, maar dat is niet het enige. Doordat Adviesbox deel uit gaat maken van het allesomvattende verzekeringsplatform van de DIAS Group, krijgen klanten nog veel meer voordeel. We spreken Leon over innovatie en verdere digitalisering van de verzekeringsbranche mét behoud van de menselijke maat.

 15-03-2023 - De eerste klantervaringen van Michel van Zessen met Adviesbox Online


Michel

Ik heb de testdag als heel positief ervaren en kan niet wachten tot ik de overstap kan maken naar de online versie van Adviesbox.


Op dit moment wordt er gewerkt aan de laatste ontwikkelingen van de online versie van Adviesbox. Dat doen we samen met onze klanten zodat we zeker weten dat de software blijft doen wat het in de praktijk moet doen. Michel van Zessen, oprichter en eigenaar van Van Zessen Financiële Diensten uit Hendrik-Ido-Ambacht, is gespecialiseerd in advies en bemiddeling op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Michel was een van de deelnemers aan de gebruikerstest van Adviesbox Online die onlangs op ons kantoor in Gouda werd gehouden.

Aanmelden voor Adviesbox On Tour?
Meld je nu aan