Overstappen naar Adviesbox?
Eenvoudig geregeld!

Uw voordelen:

  • • Compleet adviespakket
  • • Eenvoudig in gebruik
  • • Gratis overstapservice

Eenvoudig overstappen dankzij de overstapservice

Wisselen van softwareleverancier; veel adviseurs zien hier tegen op. Het eigen maken van een nieuwe werkwijze en mogelijke technische belemmeringen worden vaak als argument genoemd om bij het huidige softwarepakket te blijven. Terwijl de voordelen van overstappen vaak zo veel groter zijn dan de energie die overstappen kost!

Dankzij de overstapservice van Adviesbox hoeft u niet langer te twijfelen. Met onze persoonlijke dienstverlening zorgen we ervoor dat u binnen een mum van tijd aan de slag bent met de nieuwe software. En dat overstappen naar Adviesbox een goed keuze is, blijkt wel uit het feit dat we al 6 jaar op rij door Bureau DFO zijn uitgeroepen tot beste adviessoftware.

Ontdek hoe we u in een aantal stappen op weg helpen met de overstapservice.

Persoonlijke intake

Doe de overstapcheck in een persoonlijk intakegesprek

Wanneer u overweegt om over te stappen naar nieuwe adviessoftware, heeft u vast veel vragen. Hoe gaat dat met de installatie? Kan dat wel met onze server? Werkt Adviesbox in de cloud? Kan er gekoppeld worden met andere software die ik gebruik? En hoe zit dat met de samenwerking met mijn serviceprovider?

Tijdens een persoonlijk intakegesprek behandelen we telefonisch allerlei vragen over uw huidige situatie. En we bespreken tijdens de overstapcheck met u de wensen die er zijn voor de toekomst. Op basis van uw antwoorden en onze praktijkervaring bekijken we samen met u welke mogelijkheden er zijn om over te stappen op Adviesbox. Uiteraard is de overstapcheck geheel vrijblijvend.

Wilt u na de overstapcheck kennismaken met Adviesbox?
Vraag dan een gratis proeflicentie aan.

Aanvragen persoonlijke intake

 

Demo op locatie

Persoonlijke uitleg over Adviesbox bij u op kantoor

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met Adviesbox en wilt u graag persoonlijke uitleg over de voordelen van werken met onze adviessoftware? Of heeft u Adviesbox net aangeschaft en wilt u snel de nieuwe software onder de knie krijgen?

Onze accountmanager komt graag bij u langs voor een demo op uw kantoor. Zo kunt u in korte tijd kennismaken met Adviesbox.

Wilt u voorafgaand aan de demo alvast zelf kennismaken met Adviesbox?
Vraag dan een gratis proeflicentie aan.

Aanvragen demo op locatie

 

Technische ondersteuning

Maak gratis gebruik van technische ondersteuning

Wanneer Adviesbox wordt geïnstalleerd, dan is het van belang om een goede omgeving te creëren. Onze installatiehandleiding helpt u hierbij. Wanneer u moeilijkheden ondervindt bij de installatie op uw server, dan kunt u gebruik maken van gratis ondersteuning via onze partner Accensys.

Accensys heeft veel ervaring met installaties van Adviesbox en zorgt ervoor dat u binnen een week met de nieuwe adviessoftware aan de slag kunt. De kosten voor ondersteuning bij de installatie nemen wij voor onze rekening. Vraag hiernaast technische ondersteuning aan.

Aanvragen technische ondersteuning

 

Helpdesk

Onze helpdesk helpt u op weg met al uw vragen

Heeft u vragen over Adviesbox? Bijvoorbeeld over uw instellingen. Of wanneer u wilt weten hoe bepaalde functionaliteiten werken. Dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk.

Wanneer u een specifieke vraag heeft die betrekking heeft op een advies waaraan u werkt, dan kunt u het beste gebruik maken van de knop ‘Maak een melding’ in Adviesbox. Uw vraag wordt dan door onze helpdesk binnen een werkdag behandeld.

Wilt u liever iemand spreken? Dan kunt u natuurlijk ook bellen met onze helpdesk. Bij eenvoudige vragen helpen we u direct op weg. Bij complexere vragen, zorgen we dat u zo snel mogelijk door een van onze specialisten wordt teruggebeld.

Contactgegevens

0182 - 200 309

Maandag t/m vrijdag
9:00uur tot 17:00uur

Gratis starttraining

Schrijf u in voor een van de starttrainingen

Wanneer u net met Adviesbox werkt, heeft u vast veel vragen. Tijdens een starttraining nemen we op hoofdlijnen alle functionaliteit van Adviesbox met u door. Na het volgen van deze training beschikt u over de handvatten om Adviesbox optimaal in te zetten. De training begint met een presentatie van alle mogelijkheden. Daarna worden enkele casussen in kleine groepen behandeld.

Bijna wekelijks worden er starttrainingen georganiseerd op diverse locaties in het land. Via onze website kunt u zich kosteloos inschrijven voor een van deze trainingen.

Bent u met meer dan 5 adviseurs en wilt u liever een training op uw locatie? Dan kunt u voor het maken van een afspraak contact met ons opnemen via info@adviesbox.nl.