Adviesbox installatie


Om Adviesbox te kunnen gebruiken is een licentiecode nodig. Deze ontvangt u na het aanvragen van een gratis proeflicentie of het plaatsen van een bestelling.Installatie op een server of hulp nodig?

Download de installatiehandleiding.

 

Maak een melding

Breng ons op de hoogte van een foutmelding, doe een suggestie voor de verbetering van Adviesbox of stel een vraag. Wij nemen uw melding zo snel mogelijk in behandeling.

U HEEFT EEN VRAAG, PROBLEEM OF SUGGESTIE

Maak gebruik van het meldingsformulier in Adviesbox via menu Help > Melding maken. Er wordt contact met u opgenomen over de afhandeling van uw melding.

Als u direct iemand wilt spreken zijn wij ook telefonisch beschikbaar. U wordt te woord gestaan door onze eerstelijns medewerker die de melding voor u aanmaakt. Indien gewenst wordt u op basis van beschikbaarheid doorverbonden. Het kan zijn dat u even moet wachten voor u wordt doorverbonden.


Helpdesk
0182 - 200 309

Maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:00

Training & Consultancy

Wij bieden diverse trainingen aan waaronder een gratis starttraining. Tijdens deze starttraining wordt u wegwijs gemaakt in het basisgebruik van Adviesbox.

Ook een persoonlijk consult behoort tot de mogelijkheden. U kunt dan zelf het moment, de duur en de inhoud van het consult bepalen.

Voor meer informatie kijk u op de pagina Training .

Veelgestelde vragen
Hoe installeer ik Adviesbox?
Kan ik Adviesbox op zowel mijn desktop als laptop installeren?

- Ik krijg de melding dat .NET Framework 4 noodzakelijk is.

Voor een goede werking van Adviesbox is minimaal .NET Framework 4 vereist. In sommige gevallen is dit onderdeel van Microsoft nog niet geïnstalleerd of niet up-to-date. Als dit bij u het geval is, krijgt u hiervan een melding bij het installeren van Adviesbox.

Ga naar het Microsoft Download Center voor het downloaden van Microsoft .NET Framework 4.