Adviesbox installatie


Om Adviesbox te kunnen gebruiken is een licentiecode nodig. Deze ontvangt u na het aanvragen van een gratis proeflicentie of het plaatsen van een bestelling.Installatie op een server of hulp nodig?

Download de installatiehandleiding.

 

Maak een melding

Breng ons op de hoogte van een foutmelding, doe een suggestie voor de verbetering van Adviesbox of stel een vraag. Wij nemen uw melding zo snel mogelijk in behandeling.

U HEEFT EEN VRAAG, PROBLEEM OF SUGGESTIE

Maak gebruik van het meldingsformulier in Adviesbox via menu Help > Melding maken. Er wordt contact met u opgenomen over de afhandeling van uw melding.

Als u direct iemand wilt spreken zijn wij ook telefonisch beschikbaar. U wordt te woord gestaan door onze eerstelijns medewerker die de melding voor u aanmaakt. Indien gewenst wordt u op basis van beschikbaarheid doorverbonden. Het kan zijn dat u even moet wachten voor u wordt doorverbonden.


Helpdesk
0182 - 200 309

Maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:00

Training & Consultancy

Wij bieden diverse trainingen aan waaronder een gratis starttraining. Tijdens deze starttraining wordt u wegwijs gemaakt in het basisgebruik van Adviesbox.

Ook een persoonlijk consult behoort tot de mogelijkheden. U kunt dan zelf het moment, de duur en de inhoud van het consult bepalen.

Voor meer informatie kijk u op de pagina Training .

Veelgestelde vragen
Hoe kan ik Adviesbox bestellen?

- Hoelang duurt het na mijn bestelling voordat ik Adviesbox kan gebruiken?

Na het verzenden van het bestelformulier ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Hierin staat een link die u dient aan te klikken ter bevestiging.

Zodra wij uw bevestiging hebben ontvangen wordt uw bestelling in ons systeem verwerkt. Over het algemeen geldt dat, uiteraard afhankelijk van het moment van bevestigen, u dezelfde dag nog een e mail van ons ontvangt met daarin uw licentiecode en een link voor het downloaden van Adviesbox.

In de meeste gevallen kunt u dus al diezelfde dag aan de slag met Adviesbox.